VACCINATIONSMOTTAGNING

Fr.o.m. v. 35 har vi öppen vaccinationsmottagning (utan tidsbokning) varje tisdag kl. 13-15 samt fredagar jämna veckor kl. 8-10.
Vi erbjuder ett begränsat utbud av de vanligaste vaccinerna.

Minikurser i Mindfulness på Örestadskliniken, våren 2019

Fredagar klockan 15.45 till 17.00.

Kurs 1: Introduktion till mindfulness-medvetenhet om andning. Kursdatum: 1/3

Kurs 2: Hantera stress med mindfulness. Kursdatum: 15/3, 22/3, 29/3

Kursöversikt - Inledning med meditation - Gemensamma övningar - Diskussion utifrån eget intresse - En kort föreläsning på veckans tema
Kurserna leds av leg. psykolog Erik Wallmark.
Max. antal deltagare per grupp är 18 personer.
Kursen kostar 200 kr/tillfälle och anmälan är bindande (högkostnadskort gäller).
Kurserna hålls i gruppträningssalen på Örestadsklinikens gym Win. Incheckning i receptionen på Eddagatan 4 senast kl 15.30.
För mer information: www.orestadskliniken.comFör anmälan: maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Ange ditt personnummer och mobilnummer i mailet så tar vi kontakt med dig.

Gruppföreläsning om ångest

Alla som, av olika anledningar, känner ett intresse av att lära sig mer kring ångest är välkomna att anmäla sig till dessa.

ÅTERKOMMER MED NYA TIDER

Föreläsningen kostar som ett vanligt besök. Högkostnadskort gäller.

Under dessa tillfällen kommer vi att informera kring ångestens natur, symptom, tankar och känslors betydelse samt vad man själv kan göra för att hantera sin ångest.
Föreläsningen kommer att hållas av legitimerade psykologer.
Max 12 deltagare per grupp. Både patienter och anhöriga är välkomna.

Gruppföreläsning om depression

Alla som av olika anledningar vill lära sig mer detta vanliga tillstånd är välkomna att anmäla sig.

ÅTERKOMMER MED NYA TIDER

För att skänka förståelse kring depression som tillstånd ges information om vanliga symptom, orsaker, och tankar samt känslor. Vid dessa tillfällen kommer även behandlingsalternativ och självhjälp att tas upp.

Max 12 deltagare per grupp. Både patienter och anhöriga är välkomna.

Föreläsningen kostar som ett vanligt besök. Högkostnadskort gäller.

Utbildning i HLR (Hjärt Lung Räddning)

Vi erbjuder utbildning i Hjärt- och lungräddning för barn 0 år - puberteten samt handgrepp vid luftvägsstopp (när barnet sätter något i halsen).

Ett utbildningstillfälle är 2.5 timmar inkl. fikapaus, pris 200 kr/person alt. 300 kr/föräldrapar.

Anmälan sker via telefon till Hanna på tel. 040-37 17 68 eller via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VI ÅTERKOMMER MED NYA DATUM!

Max 10 deltagare per tillfälle.

Välkomna med er anmälan!