Örestadskliniken söker psykolog

Örestadskliniken är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Kliniken öppnade 2009 och är multidisciplinär (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Örestadskliniken har 65 anställda och 12.500 listade patienter.

Örestadsklinikens psykologavdelning består idag av 6 leg psykologer som arbetar med Vårdval psykoterapi - kort och lång behandling, MMS (multimodal smärtbehandling) och Unga Vuxna. Vi arbetar huvudsakligen på uppdrag av Region Skåne men även privat. Vi har ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen, rehab, BVC, BMM och klinikens eget gym Win.

Vi söker en legitimerad psykolog med KBT-kompetens. Erfarenhet av arbete inom primärvård, smärtbehandling, samt klinisk erfarenhet av självständig samtalsbehandling är meriterande för tjänsten. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.

Arbetsuppgifterna innefattar framförallt kvalificerad bedömning av patienter med psykisk ohälsa samt terapeutisk behandling där inte specialistpsykiatrins resurser krävs. Våra patienter har varierande bakgrund och problematik, vilket medför att du får ett omväxlande arbete.

Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i klinikens utveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid eller heltid, med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Angelica Lööf, samordnare psykologerna, på tel 040-37 17 52 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Sista ansökningsdag: 2018-07-31
Kontaktperson: Angelica Lööf, samordnare psykologerna
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Telefon 040-163200
www.orestadskliniken.com

 

Örestadskliniken söker distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 65 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne och vi följer därmed riktlinjerna i Hälsovalet för primärvård. Fördelen med att arbeta inom en mindre enhet är att vi har en platt organisation med korta beslutsvägar vilket ger dig möjlighet att vara med och påverka klinikens framtida arbetssätt.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller som har bred kompetens som sjuksköterska, gärna med erfarenhet från eget mottagningsarbete. Vi söker 1-2 personer beroende på tjänstgöringsgrad, kompetens mm.

På mottagningen möter du olika patienter såsom exempelvis dem med cirkulationsbesvär som har behov av utprovning av stödstrumpor och såromläggningar, patienter i behov av utredning och förskrivning på grund av inkontinens, omläggning av katetrar, infarter och portar samt bedömning av olika hudåkommor.

Det är en fördel om du har förskrivningsrätt men annars ordnas det i samarbete med läkare. Med många patienter byggs en långvarig relation medan andra endast kommer på enstaka besök. Förutom variation på arbetsuppgifter och patienter har vi på kliniken ett nära samarbete med BVC, BMM, samt psykolog- och rehabenhet där på sistnämnda, både arbetsterapeut, fysioterapeut och kiropraktor ingår. Det gör arbetet mer stimulerande och roligt och vi kan enklare lösa patientens alla problem och arbeta patientcentrerat.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från vårdcentral. Språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav.

Förutom eget mottagningsarbete ingår bedömningar via telefon, provtagning samt att 1-2 gånger/vecka ingå i vår akutmottagning. Sjuksköterskorna tar varje dag emot triagerade patienter för akuta bedömningar och om behov finns för besök hos t ex läkare ordnas det när patienten är på plats. Läkarna har akutmottagning samma tid och arbetet kring patienterna är teambaserat.

Vi söker dig som kan arbeta i team såväl som självständigt. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, heltid eller deltid, med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Åsa Blomberg, vårdcentralchef på 040-16 32 02 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Sista ansökningsdag: 2018-07-31
Kontaktperson: Åsa Blomberg
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Telefon 040-16 32 02
www.orestadskliniken.com