Örestadskliniken söker erfaren fysioterapeut

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 68 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadsklinikens rehabteam består av fysioterapeuter, kiropraktorer och naprapater. Vi har nära samarbete med vårdcentral, psykologenhet och gym. Vi arbetar en hel del med MMS och försöker att slussa vidare så många som möjligt från fysioterapi till friskvårdsträning.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad fysioterapeut med flera års erfarenhet från yrket. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Då vi har flera kiropraktorer och naprapater på kliniken kommer du som fysioterapeut främst att arbeta med medicinsk träningsterapi och andra aktiva behandlingsformer, men även manuellt patientarbete ingår. Vårt kundklientel är mycket varierat då vi inte endast arbetar med vårdcentralens listade patienter.

Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Hör gärna av dig till Lena Sköldin, samordnare på Örestadsklinikens rehabavdelning på tel 040-16 32 05 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid eller deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Kontaktpersoner
Lena Sköldin, Samordnare rehabavdelningen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arbetsgivare
Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Postadress
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Besöksadress
Eddagatan 4, 3 tr
217 67 Malmö
Telefon och webbplats
040-16 32 00
www.orestadskliniken.com