Örestadsklinikens Vårdcentral söker dietist

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 65 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad dietist och gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Körkort erfordras då det ingår en del hembesök i arbetet. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala.
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med primärvårdsrehab där teamarbete med övriga yrkesgrupper är en viktig del av arbetet. Arbetet är självständigt och kräver därför att du har erfarenhet av ditt yrke. Arbetet kräver struktur, engagemang och ett målinriktat arbetssätt, där du självständigt lägger upp program för olika problemområden. Många av besöken är individuella och det är meriterande om du arbetat med områden som malnutrition, metabola sjukdomar, allergier, IBS och artros Även friskvårdserfarenhet är positiv. Du kommer att få vara med och utveckla en verksamhet under utveckling.

Vi söker dig som kan arbeta i team såväl som självständigt. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Hör gärna av dig till Josefine Hansson, leg. dietist på 040-16 32 29 eller till Åsa Blomberg, vårdcentralchef på 040-16 32 02 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-09-30
Kontaktpersoner
Josefine Hansson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åsa Blomberg
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Tel. 040-16 32 29, 040-16 32 02
www.orestadskliniken.com