Örestadsklinikens BVC växer och söker mer personal

Örestadsklinikens BVC öppnade våren 2013 för att kunna erbjuda hela familjen vård under ett och samma tak. Idag består avdelningen av 3 barnsjuksköterskor/distriktssköterskor och en läkare på deltid. Vi har en bra variation på patienter/familjer och samarbetar med barnmorskor, psykologer, rehab och vårdcentral, vilket gör arbetet stimulerande och roligt!

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Det är ett plus med tidigare erfarenhet av arbete på barnavårdscentral. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du är trygg i din yrkesroll, positiv till nya utmaningar och engagerad som person. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att omfatta egen mottagning, föräldragrupper, telefonrådgivning, hembesök och vaccinering. Du kommer få vara med och utveckla en verksamhet under tillväxt.

Vi har två lediga tjänster, en tjänst på del- eller heltid och ett vikariat på ca 15 månader Hör gärna av dig till Lena Ekstrand på 040-371758 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Deltid/heltid, 50-100%
Vikariat deltid 50-75%
Tillträde enligt överenskommelse
Lön Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Kontaktperson Lena Ekstrand (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)

 


Örestadsklinikens Vårdcentral söker medicinsk sekreterare/vårdadministratör

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 70 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadskliniken söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet från primärvård. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet PMO samt sjukdomsklassificering. Har du erfarenhet av Filur, QlickView och MedRave är det en fördel.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket. Du är nytänkande, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av journalskrivning till 50% och produktionsuppföljning såsom statistik och registreringar till 50%. Det kommer även att ingå administrativa arbetsuppgifter såsom tidsbokning och scanning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Hör gärna av dig till Eva Porre, samordnare medicinska sekreterare, på 040-371756, eller Åsa Blomberg, vårdcentralchef, 040-163202 om du har frågor. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Lön enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-04-20
Kontaktpersoner
Eva Porre, samordnare sekreterare Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Åsa Blomberg, vårdcentralchef Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Örestadsklinikens Vårdcentral AB
Eddagatan 4
217 67 Malmö
Telefon 040-163214
www.orestadskliniken.com
 

 

Örestadskliniken söker erfaren fysioterapeut

Örestadsklinikens Vårdcentral öppnade 2009 och är en multidisciplinär klinik (vårdcentral, rehab, psykoterapi, BVC, BMM och gym). Kliniken har 68 anställda och 12 500 listade patienter. Vi är en privat vårdcentral som arbetar på uppdrag av Region Skåne.

Örestadsklinikens rehabteam består av fysioterapeuter, kiropraktorer och naprapater. Vi har nära samarbete med vårdcentral, psykologenhet och gym. Vi arbetar en hel del med MMS och försöker att slussa vidare så många som möjligt från fysioterapi till friskvårdsträning.

Örestadskliniken söker dig som är legitimerad fysioterapeut med flera års erfarenhet från yrket. Ett krav är att du har språkkunskaper motsvarande svenska C1 enligt Europarådets nivåskala. Då vi har flera kiropraktorer och naprapater på kliniken kommer du som fysioterapeut främst att arbeta med medicinsk träningsterapi och andra aktiva behandlingsformer, men även manuellt patientarbete ingår. Vårt kundklientel är mycket varierat då vi inte endast arbetar med vårdcentralens listade patienter.

Du som söker har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier. Du är trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling.

Hör gärna av dig till Lena Sköldin, samordnare på Örestadsklinikens rehabavdelning på tel 040-16 32 05 för mer information. Vi tillämpar löpande urval så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Heltid eller deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Lön Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Kontaktpersoner Lena Sköldin, Samordnare rehabavdelningen (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)